Alternatieve kerstavond 2018

Lieve mensen,

 

Hierbij nodigen we je uit om Kerstavond samen met ons op een gezellige manier te vieren. Een avond, waarbij we de geboorte van ons eigen innerlijke licht met elkaar vieren en delen. We hebben een programma samengesteld, waarbij ruimte wordt gelaten voor je eigen inbreng.

• Om 17.45 uur ben je van harte welkom in het Leidse Hout, alwaar we om 18.00 uur dansend met elkaar gaan kennismaken. Zonder woorden elkaar ontmoeten en leren kennen. Dit zal geleid worden door Nanne Vervoordeldonk.

• Daarna genieten we van het kerstbuffet, waarvoor iedereen een eigen gerecht en drankje meeneemt, dat we met elkaar delen.

• Na het kerstdiner is er ruimte voor iedereen die dat wil om in de kring iets te delen. Dat kan van alles zijn: een verhaal, een lied, een gedicht, een gebeurtenis. Iets waarbij je jezelf in het licht zet. Om iedereen, die dat wil aan bod te laten komen, vragen we je hiervoor maximaal 10 minuten te nemen.

• Aansluitend zingen we mantra’s met elkaar en sluiten de avond dansend af.

Heb je zin om in een sfeervolle zaal en in een gezellige, ongedwongen sfeer deze Kerstavond met ons en met anderen te vieren , meld je dan aan !

Datum: zondagavond 24 december

Tijd: inloop 17.45 uur en start om 18.00 uur. De avond duurt tot 22.00 uur.

Plaats: Yogacentrum Leidse Hout: in voormalig Koetshuis in de Leidse Hout.
o Adres Groene Maredijk 100, 2334 CT Leiden.
o Route: zie https://www.yogacentrumleidsehout.nl/contact/

Kosten: € 10,-
Aanmelden tot uiterlijk 15 december per mail bij Annelèn van Wetten: a.van.wetten@gmail.com

Lieve, warme groet
Klazien Verwegen, Annelèn van Wetten

Hosting door Studio Projectie