Stiltemiddag met dansmeditatie en mantra zingen

Luister naar de stem van je Hart, Zing de taal van Waarachtigheid en Dans in de Ruimte van Liefde

Een stiltemiddag geeft je de mogelijkheid om stil te worden. Om stil te staan, precies hier, waar jij bent. In de stilte kan je van alles gewaarworden. Het kan je gedoe aan het licht brengen, het laat je zien waar je op dit moment bent. Precies aanwezig in hier en nu.

Wij willen je uitnodigen uit je verhaal te stappen van verleden en toekomst en in het huidige moment te stappen. “Je voelt de beweging van je buik tijdens de ademhaling, je hoort het geruis van de bomen”. Er is een wakkerte, een levendigheid, je hebt toegang gekregen tot het leven dat de vorm voorbij is, het leven dat jij bent. Er komt liefde en vreugde binnen.

In ons dagelijks leven rennen we vaak maar door en door en door. We nemen geen tijd om stil te staan. We hebben geen oog voor de schoonheid die altijd aanwezig is. Wanneer we de moed hebben om stil te staan, kunnen we de fluisteringen horen die ons hart ons ingeeft. Onze uitnodiging is om te ontspannen, om los te laten en dan opnieuw naar jezelf en het leven te kijken. Met nieuwe ogen. Met een frisse blik.

Tijdens deze stiltemiddag is er ruimte voor meditatie. Daarnaast zullen we contemplatieve visualisaties en oefeningen doen.

Mantra Zingen is tevens een belangrijk en bijzonder onderdeel van deze dag. Zowel meditatie als mantra’s zingen is al eeuwenoud. We verbinden ons met een traditie die groter is dan wijzelf. Vandaar dat meditatie en het zingen van mantra’s vaak zo verbindend werkt. Bijzonder genoeg kom je door het zingen van mantra’s vaak ook heel diep thuis in jezelf, op plekken waar je soms het bestaan niet van wist. Mantra’s maken ons soms zacht en verstild, terwijl het zingen van mantra’s soms ook onze welwillende en levendige kant kan wakker maken.

Praktische informatie

Trainers: Digna Schenk-Hofstee en Klazien Verwegen

Tijden: 13:15 tot 17.00 uur. Vanaf 13:00 uur is de zaal open.

Fijn als je vroeg komt voor een kopje koffie of thee en de eerste kennismaking met de deelnemers van deze dag.

Meditatiekussens zijn aanwezig.

Investering: € 25,00; Je kunt je bijdrage contant voldoen bij aanvang van deze dag

Locatie: Yogacentrum Leidse Hout : Groene Maredijk 100 Leiden; zie routebeschrijving

Aanmelden en informatie:

Digna Schenk-Hofstee : Telefoon: 06-45826724   www.tempelvanlevenskunst.nl

Klazien Verwegen : Telefoon: 06-19929847  www.lavitaebella.info

 

Hosting door Studio Projectie