CRANIO-SACRAAL THERAPIE

Cranio-Sacraal Therapie is een prachtige behandelvorm om de oorzaak van klachten te achterhalen en deze bij de oorsprong te behandelen. Door zachte subtiele aanraking worden spanningen in het bindweefsel onderzocht en op een positieve manier beïnvloed. Op deze wijze wordt het zelfherstellende vermogen van het lichaam aangespoord, en wordt het lichaam uitgenodigd om te ontspannen.

Cranio-Sacraal Therapie is ontstaan is vanuit de Osteopathie en werkt via het ‘Cranio-Sacraal Systeem’ (hersenen, ruggenmerg en bindweefsel). Het is een subtiele en effectieve behandelvorm voor zowel fysieke als psychosomatische klachten.

MASSAGE

Massage is een hele natuurlijke vorm van ontspanning. Een massage behandeling zorgt ervoor dat spanning en pijn die in het lichaam is opgeslagen kan worden opgelost. Op aangename wijze herstelt dit het contact met jezelf.

Onder professionele begeleiding wordt het lichaam uitgenodigd weer te gaan functioneren zoals het is bedoeld en leren we ons lichaam opnieuw te voelen. Dit alles aan de hand van specifieke oefeningen of een gerichte liefdevolle aanraking.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie zie: www.gentletouch.eu

Ben je nieuwsgierig geworden neem gerust contact met mij op via:

Angela Frank 06 – 30604143 of via mail; angelafrank70@hotmail.com

Hosting door Studio Projectie