Klankschalen ligconcert | Klankreizen door Carine Braam

 

De weldadige werking van klankschalen en gongs berust op resonantie. We kunnen geluid en trilling op verschillende manieren waarnemen. Klank is geluid dat we horen, energie die we voelen, en soms ervaren we ook kleur bij het waarnemen. Hierdoor ervaren we klank door het hele lichaam.

 

Aandacht voor jezelf

Geniet op een behaaglijke plek omringd door de natuur van een klankschalen sessie in het weekend. Even me-time met aandacht voor jezelf, dat brengt innerlijke rust en balans.

 

 

 

 

Wat kun je verwachten?

De warme klanken van Oosterse klankschalen en het geluid van andere instrumenten zoals de ocean drum, gong, klankbuizen en de zuivere tonen van de zaphirs nodigen je uit om tijdens het Klankschalen ligconcert mee op klankreis te gaan.

Als deelnemer hoef je eigenlijk niets anders te doen dan ontspannen… Dat kun je zittend of liggend doen, net wat je fijn vindt. In de sessie sluiten we af met een kopje thee; in stilte of we praten even na over onze ervaringen.

Data

Maandelijks op zaterdag van 15:00 – 16:20 uur  (zaal open vanaf 14:50 uur)

5 oktober  |  9 november

 

Lesgeld Klankbad

Losse lessen:                    € 25,-

3-lessen deelnemen:      € 60,-

Reservering

Reserveren kan snel en eenvoudig via https://puurkompassie.nl/reserveren/.

Let Op: Locatie is dus Yogacentrum Leidse Hout

Praktische informatie

Matjes, kussens en plaids zijn aanwezig. Neem zelf een extra matje (ligcomfort) of warme omslagdoek mee en trek makkelijke kleding aan. Is de lighouding wat minder comfortabel voor je, dan zijn andere (zit)houdingen ook mogelijk; meld dit even bij de reservering i.v.m. de zaalindeling.

VIP Klankbad voor 2 (personen) – Praktijk Oegstgeest

In de praktijkruimte te Oegstgeest is het ook mogelijk om een privé ligconcert (1-2 personen) of diverse klankmassages (individueel) te boeken.

Meer informatie: https://puurkompassie.nl/klankmeditatie/

 

Carine Braam

Sinds 2008 beoefent Carine diverse meditatievormen afkomstig uit Oosterse en Westerse tradities. Aanvankelijk als ‘middel’ om stress te verminderen, nu vanuit bewustzijn om met aandacht te leven, werken en anderen te ondersteunen bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Als professional verzorgt zij tijdens  retraites, festivals en voor gezelschappen in binnen- en buitenland o.a. Volle Maan klankreizen (ligconcerten), workshops en meditatieve klankschaal-activiteiten.

Vanuit haar coach- en meditatiepraktijk www.PUURKOMPASSIE.nl brengt zij een veelzijdig aanbod van groepsklanksessies, individuele klankmassages en professionele coaching.

Carine rondde met succes de hoofdopleiding Intuïtieve Coaching af, waarbij het Oosterse denken geïntegreerd wordt in professionele coaching. Sindsdien heeft zij meerdere workshops, master classes en vakdagen gevolgd ter verdieping. Zij laat zich daarbij inspireren door coach- en meditatievormen die uitnodigen om  ‘thuis’ te komen bij jezelf, vanuit hart en hoofd je leven richting te geven, en om flexibiliteit en commitment te ontwikkelen voor dingen die belangrijk voor je zijn.

Coach- en meditatiepraktijk www.PUURKOMPASSIE.nl is gevestigd in Oegstgeest en is een plek waar je begeleiding en ontspanning kunt zoeken bij belangrijke momenten in je leven, werk en relaties.

Meer informatie: https://puurkompassie.nl

 

 

Hosting door Studio Projectie