Weldadige gong & klankschalensessies door Carine Braam

Iedere derde  zaterdagmiddag van de maand

 

KLANK ALS INGANG VOOR ONTSPANNING EN HERSTEL

We kunnen geluid en trilling op verschillende manieren waarnemen. Klank is geluid dat we horen, energie die we voelen, en soms ervaren we ook kleur bij het waarnemen. Hierdoor ervaren we klank door het hele lichaam. De weldadige werking van de gong & klankschalen sessies berust op resonantie en de intentie van het moment.

 

 

puurpassie.nl  is de naam waaronder Carine Braam klankschalen sessies en -massages, meditatie en coaching aanbiedt.

‘Klankbad’  ligconcert op zaterdagmiddag

Aandacht voor jezelf

Geniet op een behaaglijke plek omringd door de natuur van een klankschalen sessie in het weekend. Even me-time met aandacht voor jezelf, dat brengt innerlijke rust en balans.

 Wat kun je verwachten?

De warme klanken van Tibetaanse klankschalen en het geluid van andere instrumenten zoals de ocean drum, gong, klankbuizen en de zuivere tonen van de zaphirs nodigen je uit om tijdens het Klankschalen concert mee op klankreis te gaan.

Als deelnemer hoef je eigenlijk niets anders te doen dan ontspannen… Dat kun je zittend of liggend doen, net wat je fijn vindt. In de sessie sluiten we af met een kopje thee; in stilte of we praten even na over onze ervaringen.

 Elke derde zaterdag van de maand

Data:     19 januari, 16 februari, 16 maart en 13 (!) april 2019

Tijd:       15:00 – 16:20 uur  (zaal open vanaf 14:50 uur)

Lesgeld Klankbad 

Losse lessen:     € 25,-

3-lessen deelnemen: € 60,- (3 data naar keuze)*

4-lessen deelnemen: € 75,- (jan, feb, mrt en apr)*

Reservering KLANKBAD | Yogacentrum Leidse Hout

Reserveren kan snel en eenvoudig via https://puurkompassie.nl/reserveren/.

*Vergeet niet de gewenste data aan te vinken..

 Praktische informatie

Matjes, kussens en plaids zijn aanwezig. Neem zelf een extra matje (ligcomfort) of warme omslagdoek mee en trek makkelijke kleding aan. Is de lighouding wat minder comfortabel voor je, dan zijn andere (zit)houdingen ook mogelijk; meld dit even bij de reservering i.v.m. de zaalindeling.

 

Carine Braam

Sinds 2008 beoefent Carine diverse meditatievormen afkomstig uit oosterse en westerse tradities. Aanvankelijk als ‘middel’ om stress te verminderen, nu vanuit een bewuste levenswijze. Vanaf 2017 geeft zij klanksessies in de Leidse regio en het buitenland. Recent heeft zij de opleiding tot Klankschalen Behandelaar met succes afgerond [KTNO accreditatie] in vervolg op de nascholing Klankbaden en Begeleide meditaties [KTNO]. Daarmee is zij uniek en exclusief in de Leidse regio.

In 2016 rondde Carine de hoofdopleiding Intuïtieve Coaching af, waarbij het Oosterse denken geïntegreerd wordt in professionele coaching. Zij laat zich inspireren door coachvormen die uitnodigen om ‘thuis’ te komen bij jezelf, aanmoedigen om je mogelijkheden te verkennen, zo te doen wat werkelijk belangrijk voor je is.

Vanuit haar coach- en meditatiepraktijk PuurKompassie.nl brengt zij een veelzijdig aanbod van klanksessies (groepen), individuele klankmassages, meditatieve momenten en professionele levensloop coaching. Het is een plek waar je begeleiding en ontspanning kunt zoeken bij belangrijke momenten in jouw leven, werk en relaties. Meer informatie: https://puurkompassie.nl

 

 

Met aandacht voor het moment..

Wil je een klanksessie op locatie of tijdens een bijzondere gelegenheid (bij levensvreugde, in de laatste fase of bij verdriet) laten verzorgen? Aarzel niet, daar kan je mij vrijblijvend voor benaderen, er is zoveel mogelijk.

Meer informatie: https://puurkompassie.nl/klanksessies/

Hosting door Studio Projectie