Mantra’s, kirtans, sufi en moeder aarde liederen zingen

Mantra zingen is een middel om in contact te komen met je innerlijke bron. Om contact te kunnen maken met de bron, moeten eerst je gedachten tot rust komen. Door het zingen van mantra’s wordt de aandacht van onszelf afgewend, daardoor kunnen we loskomen van onze gedachten en zorgen. Je zult merken dat je innerlijk in een staat van rust, liefde en vrede kan komen.

Mantra’s zijn teksten, veelal in het Sanskriet (oude taal uit India), maar ook in het Nederlands en Engels, met krachtige klanken die inspireren en je ziel raken. Een mantra bestaat uit een korte zin met een diepgaande betekenis, die steeds wordt herhaald. Na het zingen van een mantra ontstaat er vaak van nature een stilte.

Zingen gaat niet om mooi of goed kunnen zingen. Het gaat om contact maken met je gevoel, dat wat nu waar is, en dat uiten, daar klank aan geven. Elk gevoel is welkom. Zijn met wat er is.

 

Data

Zondagmiddag 

15:00 – 17:00 uur

Op 27 oktober; 24 november; en 22 december

 

Zondagavond

19:15 – 21:15 uur

Op 1 en 29 september.

Aanmelden

Via Klazien Verwegen   klazien.verwegen@gmail.com

of via haar telefoon 06-19929847

Meer info: www.lavitaebella.info

Klazien Verwegen

Mijn ervaring van samen zingen is dat we kunnen voelen hoe verbonden we zijn. Door het samen zingen, kunnen we een krachtig gevoel van één zijn ervaren.

 

 

 

 

 

Namasté

Ik eer de plaats in jou waarin het hele universum is.
Ik eer de plaats in jou die liefde is,
waarheid, licht en vrede.

Als jij daar bent, in jou, waar liefde is,
waarheid, licht en vrede
En ik ben daar, in mij, waar liefde is,
Waarheid, licht en vrede,
Dan zijn we Een.

Hosting door Studio Projectie