Open floor dansmeditatie

door Corrie Drijver

Iedere 1ste en 3de zondagochtend van de maand

Op de Open Floor is iedere (danser) welkom! Op verschillende soorten muziek en thema’s dans je jouw eigen, vrije dans. Je voelt door de begeleiding en muziek, van binnenuit wat er door je heen wil bewegen. Er zijn geen vaste stappen of pasjes. Er is geen goed of fout.

Door de beweging ‘land’ je in je lichaam en komt los wat vast zit. Word je je meer bewust van fysieke gevoelens maar ook van emoties en gedachten. Kijk hoe het is om die dans te volgen, te verkennen, aandacht te geven aan dat wat er nu is. Alles is welkom, geen één dans is hetzelfde om dat jij iedere dans weer anders bent. De lessen zijn los van elkaar te volgen. Een keer meebewegen? Je bent van harte welkom. The Floor is Open!

Iedere eerste en derde zondagochtend van de maand

Data

1 en 15 september

6 en 20 oktober

3 en 17 november

1 en 15 december

Tijd 10.15 tot 12 uur (zaal open vanaf 10 uur)

Prijs € 16 losse les, strippenkaarten: 3x voor € 45, 5x voor € 70, 10x voor € 130

Aanmelden

Via de docent Corrie Drijver: corrie.drijver@gmail.com

of via haar telefoon 06-423 00 472

Meer info: www.corriedrijver.nl

 Corrie Drijver

Sinds 2008 beoefent Corrie deze vrije vorm van dans. In 2014 volgde zij een trainers opleiding Mindfulness. Daarnaast volgde zij in 2015 en 2016 een intensieve docentenopleiding op het gebied van dansmeditatie bij Open Floor International. Begin december 2016 rondde zij deze opleiding met succes af. Vanaf januari 2015 geeft zij lessen Open Floor dansmeditatie in Leiden en Oegstgeest, waarin het bewuste, mindful bewegen centraal staat. In haar lessen creëert zij een veilige ruimte voor de eigen vrije dans. Speels, licht en nieuwsgierig naar iedere dans die zo ontstaat.

 

Hosting door Studio Projectie