Sunday Hatha Flow, door Ksenya

Door verschillende stijlen van yoga te ontdekken, zoals Hatha, Vinyasa, Yin Yang en Yin heb ik mijn eigen stijl leren kennen die ik ‘organic flow’ ben gaan noemen. Ik neem je mee in mijn ‘organic flow’ waarin je kan ontdekken dat beweging een continue proces is dat in je lichaam plaatsvindt; ook als je stil blijft. Je zal leren hoe je je lichaam met compassie kunt benaderen. Je komt erachter dat je niet flexibel hoeft te zijn om yoga te doen. Je kunt gewoon jezelf zijn, van de bewegingen genieten en plezier hebben met jezelf en de andere yogi´s. In mijn les is er altijd ruimte voor plezier in de houdingen en een gezonde uitdaging zonder jezelf te dwingen.

Elke les werken wij met een bepaald thema en/of intentie. Elke keer focussen wij op andere aspecten van lichaam en geest. Elke les is gebaseerd op hatha yoga en bestaat uit: Opwarm-oefeningen; meditatie-oefeningen; ademhalings-oefeningen; asana flow (yogahoudingen); geleide ontspanning.

Alle bovenstaande elementen gebruiken wij om lichaam en geest te harmoniseren, dichterbij onszelf te komen. Wij leren luisteren naar onszelf en ontdekken en omarmen alles wat er op dat moment aanwezig is.

 

Ksenya Kulchytska

Het yoga pad van Ksenya is begonnen in 2008 in Kiev Yoga studio (Oekraïne). Sinds die tijd is yoga altijd een onderdeel van haar leven geweest. Toen ze naar Nederland verhuisde kreeg ze een kans om haar passies met anderen te delen. In december 2015 gaf ze haar eerste yoga, pilates en danslessen bij de ‘Yoga Dance Pilates studio’ in Katwijk. Ze voelde een sterke behoefte om de kennis en inspiratie met anderen te delen.

Hierdoor is ze begonnen met de Yoga Teacher Training bij Saktiisha Yoga centre in Den Haag en in oktober 2017 is ze gediplomeerde Hatha Yoga Docent geworden. De vijf-dagen stilte-retreat was een onderdeel van 300 uur training en was een impuls voor haar om nog diepere kennis te gaan maken met meditatie en mindfulness. Mindfulness-technieken en meditatie oefeningen zijn altijd in haar yogalessen geïntegreerd.

Voor Ksenya is yoga een universeel instrument dat haar helpt om haar energie aan te wakkeren en/of haar te kalmeren wanneer nodig. Elke yogales die ze geeft is afgestemd op de groep waardoor het altijd een unieke ervaring is. Ze vindt het leuk om met verschillende thema´s te werken, om telkens te focussen op andere aspecten van lichaam en geest.

Lestijden

Iedere zondag van 12:30-13:45 uur

September          1, 8, 15, 22 en 29

Oktober               6, 13, 20 en 27

November          3, 10, 17 en  24

December           1, 8, 15, 22 en 29

Lesgeld

  • 10-lessenkaart: € 115,- (op te maken in 12 lesweken)
  • 5-lessenkaart € 65, – (op te maken in 6 weken)
  • losse lessen: € 15,-
  • proefles: € 9,- of 3 eerste keer voor €21,- (op te maken in 3 weken)

Aanmelden en betalen:

Alleen via docent Ksenya Kulchytska: bee.the.light.nl@gmail.com

Of via telefoonnummer: 06-81808419

Hosting door Studio Projectie