Aanbod

Meditatieve Hatha Yoga

In de yogalessen ervaar je zelf hoe aandacht, respect en adem-energie, in combinatie met de juiste oefeningen voor je lichaam, heilzaam doorwerken. Het is een weldaad voor lichaam en geest waardoor je energiek en ontspannen de draad weer op kunt pakken. Wat je leert werkt niet alleen door in de les!

Lees meer

Zelfcompassie & Mindfulness

Hulp vragen kan lastig zijn. Weten wat goed voor je is, kan net zo lastig zijn. Je kunt met compassie en mindfulness ontdekken wat je belemmert en hoe je het leven wat lichter kan maken. Goed gefocust en toch ontspannen.Je kunt het inzicht in je zelf vergroten en oefenen met kwaliteiten die bij compassie en mindfulness horen.

Cursussen, workshops en persoonlijke begeleiding kunnen je daarbij helpen. De oefeningen kun je integreren in je werk en thuis.

Lees meer

Vrij atelier & Natuur

Het 'vrije atelier' is een nieuwe activiteit. Een feest van waarnemen, ontdekken, leren over hoe technieken en kunstzinnige vormelementen zijn toe te passen. Spelen en cadeautjes ontvangen want wat er ontstaat zal je verrassen. Er is een overvloed aan verschillende materialen.

Daarnaast vinden er activiteiten plaats in de natuur. Zoals ochtendwandelingen met yoga. En in de lente zijn er ‘Workshops vroege vogels’.

Lees meer

Hosting door Studio Projectie