Aanbod van activiteiten

Meditatieve Hatha Yoga

Wil je yoga die meer biedt dan ontspanning?
Wil je yoga die meer biedt dan houdingen aannemen en actief bezig zijn?
Wil je rust, focus, helderheid en de juiste energie?

De kern van yoga is thuiskomen in jezelf en jezelf toestaan te zijn zoals je bent. Je leert met respect en compassie erkennend aanwezig zijn in je lichaam en naar de wijsheid van je lichaam luisteren. Het lichaam wordt dan een veilig anker om in het hier en nu te zijn en uit je hoofd.
Lees meer over lesrooster en over wat je kunt verwachten in de yogales

Lees meer

Compassie & Mindfulness

Ik heb een nieuwe cursus over compassie ontwikkeld. Die heb ik gebaseerd op de ervaring die ik vanaf 2009 heb opgedaan bij het geven van vele reguliere mindfulness-en compassie-trainingen.
Een compassievolle houding naar onszelf is niet altijd vanzelfsprekend. Dat geldt ook voor betrokkenheid bij en empathie voor de anderen en voor de wereld om ons heen.

Daar kunnen we, in ieder geval voor onszelf en daardoor ook voor onze dierbaren en voor onze leefomgeving zeker verbetering in brengen.

Daarom start in januari 2019 een nieuwe cursus.

Lees meer

Therapie en coaching

Soms lukt het niet alleen. Dan is waarschijnlijk hulp nodig bij het verwerken van of verkrijgen van inzicht in jouw situatie in het verleden of nu.
Ik bied graag die hulp.

Ik heb ruime ervaring met de begeleiding van getraumatiseerde mensen, vooral met vroegkinderlijke trauma's . Ik geef aandacht voor je lichaam, voor je persoonlijke verhaal en voor de emoties die daar bij horen. Mijn ervaring is dat iedereen goede en creatieve eigenschappen heeft om te verwerken en tot bloei te komen.
Ik bied een veilige sfeer en vriendelijke uitnodigende aandacht en begeleiding.

Lees meer

Lessen van anderen en verhuur

In het yogacentrum vinden ook allerlei andere activiteiten plaats. Bovendien bieden enkele psychologen hun diensten aan. De yogaruimte is per dagdeel te huur.

Lees meer

Hosting door Studio Projectie