Therapie & Coaching

 

 

Leven een kunst ?

een kunde ?

De sleutel tot geluk

vind je in jezelf.

Soms heb je hulp nodig

om die te ontdekken.

 

 

Levenskunst begint van binnen: met bewust zijn. Voor levenskunst is moed nodig om open en eerlijk te zijn en te vertrouwen op je intuïtie en op je hart.

Je kunt op je eigen manier het leven vormgeven, ook al is er pijn, verdriet of angst. Wil je dat uitzoeken? Wil je meer grip op het leven en tegelijkertijd meer vrijheid om te “spelen” met de mogelijkheden die het leven je biedt?

Ik wil graag met je onderzoeken wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen of simpelweg tot rust en stilte te komen. Dat doe ik vanuit verschillende disciplines zoals yoga, mindfulness, compassie, creativiteit en vanuit een rijke schat aan ervaringen in het begeleiden en behandelen van mensen. Dat doe ik op een serieuze, vriendelijke en speelse manier. Ik heb vertrouwen in de vele mogelijkheden die iedereen heeft om gelukkig te zijn en om in vrede te leven.

“Het is voor iedereen mogelijk om zich te laten inspireren en zich te ontwikkelen. Creatief zijn en tot rust komen is genieten van wat zich kan ontvouwen, zonder druk ….van zelf ”

Intake en kosten

De kosten bedragen € 75,-  per uur.  De totale kosten hangen af van het resultaat van een gezamenlijk onderzoek naar wat voor jou een geschikte aanpak zou kunnen zijn. Voor een oriënterend gesprek kan via de website of telefonisch een afspraak worden gemaakt. De kosten daarvan bedragen € 60, –. Die hoeven niet te worden betaald als een behandelingstraject wordt afgesproken.

Aanmelden

Jenneke van Doorn

Ik ben vanaf 1985 werkzaam als creatief therapeut. Ik heb elf jaar bij Centrum’45 gewerkt en ben daarna een eigen therapeutische praktijk begonnen. Ik wilde ook graag tijd hebben en thuis zijn voor mijn zoon. Ik heb veel met oorlogs-getroffenen en hun kinderen gewerkt. Doordat ik ook yogadocent ben zijn mijn ervaringen als creatief therapeut verrijkt met inzichten en ervaringen uit oosterse tradities. Deze bieden een bijzondere zienswijze en verrassende methoden bij het zoeken naar de zin van het bestaan en bij het vinden van vrede ondanks stress en lijden.

Mijn ruime ervaring als mindfulness-trainer draagt daar natuurlijk ook aan bij. En in de loop van de laatste jaren is meer vriendelijkheid, respect en waardering gegroeid voor de mensen met wie ik samenwerk. Het lief en leed waar we allemaal mee te maken hebben, verbindt ons met elkaar. Dat besef, de schoonheid én kracht van de natuur waar we onderdeel van zijn, maken het leven de moeite waard.

lees cv van Jenneke van Doorn

Hosting door Studio Projectie