Yoga Docenten

Jenneke van Doorn

Gediplomeerd yogadocent (lid van de Vereniging van Yogadocenten Nederland) en gediplomeerd mindfulness-trainer en creatief therapeut.

Jenneke is gediplomeerd yogadocent, opgeleid door o.a. Rob Obermeijer, (Intensieve Yoga scholing Utrecht). Zij volgt geregeld bijscholingscursussen, zoals bij wijlen Douwe Tiemersma en Marijke Ludwig en bij de Nederlandse Vereniging van Yogaleraren. Zij neemt regelmatig deel aan retraites van o.a. de Boeddhistische meditatieleraar Frits Koster. Overigens geeft het leven zelf de wijste en moeilijkste lessen.
Zij geeft sinds 2002 hatha-yoga- en meditatielessen. Haar yogalessen hebben zich ontwikkeld tot ‘mindfulness-yoga’, waarbij inzicht en aandacht heel belangrijk zijn. Net zoals het ontwikkelen van basiskracht, discipline, vriendelijkheid èn ruimte om jezelf te zijn. Kortom: yoga die je in je dagelijkse leven kunt toepassen.
Vanaf 2008 geeft Jenneke ook mindfulnesstrainingen.

Zie haar CV

 

Kitty Hemmer

Vervangster

Kitty beoefent sinds 2003 Do-In. Zij studeerde aan de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu en de Nederlandse School voor Do-In in Den Haag (bij Anushka Hofman). Sinds augustus 2014 is zij gediplomeerd Do-In docent. Het is haar passie om Do-In te delen met anderen, omdat het heerlijk is om te doen en je je er beter door voelt. Omdat ze mensen de middelen wil geven om zich meer bewust te worden van de eenheid lichaam-geest en de verbondenheid met alles om hen heen. Omdat ze mensen een rustpunt wil bieden, waarin ze ruimte ervaren en kunnen ontdekken dat de stilte zo veel te bieden heeft.

Hosting door Studio Projectie