Yoga Docenten

Jenneke van Doorn

Gediplomeerd yogadocent (lid van de Vereniging van Yogadocenten Nederland) en gediplomeerd mindfulness-trainer en creatief therapeut.

Jenneke is gediplomeerd yogadocent, opgeleid door o.a. Rob Obermeijer, (Intensieve Yoga scholing Utrecht). Zij volgt geregeld bijscholingscursussen, zoals bij wijlen Douwe Tiemersma en Marijke Ludwig en bij de Nederlandse Vereniging van Yogaleraren. Zij neemt regelmatig deel aan retraites van o.a. de Boeddhistische meditatieleraar Frits Koster. Overigens geeft het leven zelf de wijste en moeilijkste lessen.
Zij geeft sinds 2002 hatha-yoga- en meditatielessen. Haar yogalessen hebben zich ontwikkeld tot ‘mindfulness-yoga’, waarbij inzicht en aandacht heel belangrijk zijn. Net zoals het ontwikkelen van basiskracht, discipline, vriendelijkheid èn ruimte om jezelf te zijn. Kortom: yoga die je in je dagelijkse leven kunt toepassen.
Vanaf 2008 geeft Jenneke ook mindfulnesstrainingen.

Zie haar CV

 

Kitty Hemmer

Kitty beoefent sinds 2003 Do-In. Zij studeerde aan de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu en de Nederlandse School voor Do-In in Den Haag (bij Anushka Hofman). Sinds augustus 2014 is zij gediplomeerd Do-In docent. Het is haar passie om Do-In te delen met anderen, omdat het heerlijk is om te doen en je je er beter door voelt. Omdat ze mensen de middelen wil geven om zich meer bewust te worden van de eenheid lichaam-geest en de verbondenheid met alles om hen heen. Omdat ze mensen een rustpunt wil bieden, waarin ze ruimte ervaren en kunnen ontdekken dat de stilte zo veel te bieden heeft.

 

Klik hier voor nadere informatie over haar.

 

Ksenya Kulchytska

 

Het yoga pad van Ksenya is begonnen in 2008 in Kiev Yoga studio (Oekraïne). Sinds die tijd is yoga altijd een onderdeel van haar leven geweest. Toen ze naar Nederland verhuisde kreeg ze een kans om haar passies met anderen te delen. In december 2015 gaf ze haar eerste yoga, pilates en danslessen bij de ‘Yoga Dance Pilates studio’ in Katwijk. Ze voelde een sterke behoefte om de kennis en inspiratie met anderen te delen.

Hierdoor is ze begonnen met de Yoga Teacher Training bij Saktiisha Yoga centre in Den Haag en in oktober 2017 is ze gediplomeerde Hatha Yoga Docent geworden. De vijf-dagen stilte-retreat was een onderdeel van 300 uur training en was een impuls voor haar om nog diepere kennis te gaan maken met meditatie en mindfulness. Mindfulness-technieken en meditatie oefeningen zijn altijd in haar yogalessen geïntegreerd.

Voor Ksenya is yoga een universeel instrument dat haar helpt om haar energie aan te wakkeren en/of haar te kalmeren wanneer nodig. Elke yogales die ze geeft is afgestemd op de groep waardoor het altijd een unieke ervaring is. Ze vindt het leuk om met verschillende thema´s te werken, om telkens te focussen op andere aspecten van lichaam en geest.

 

 

Klik hier voor nadere informatie over haar 

 

Hosting door Studio Projectie