Trainer

Jenneke van Doorn

Jenneke is gecertificeerd mindfulness-trainer (lid van Vereniging voor mindfulness); gecertificeerd compassietrainer (MBCL); en gediplomeerd yogadocent en geregistreerd creatief therapeut
Mindfulness móest wel op mijn pad komen. Eigenlijk was deze aandachts-beoefening al aanwezig in de manier waarop ik yoga en meditatie gaf en in mijn therapeutisch werk. Het mooiste van mindfulness is dat ik mensen kan laten ervaren dat zij zélf iets kunnen doen aan het vinden van rust; ook als er onrust is. In mijn eigen leven is het vinden van vriendelijke mildheid heel belangrijk.

Vanaf 1985 ben ik geregistreerd creatief therapeut. Ik werkte o.a. elf jaar bij Centrum’45. Sinds 1997 heb ik een eigen praktijk met individuele therapie, hatha yoga- en meditatielessen. De yoga heeft zich ontwikkeld tot ‘mindfulness-yoga’, waarbij inzicht en aandacht centraal staat. Vanaf 2008 geef ik mindfulness-trainingen aan groepen personen en individuele sessies. De gemiddelde waardering daarvan scoort ruim een acht.

Ik ben opgeleid door Joke Hellemans, een autoriteit op het gebied van mindfulness en het Instituut ‘See true’. Daarna heb ik in België, bij David Dewulf het certificaat behaald van de uitgebreide opleiding tot mindfulness-trainer. Ik neem regelmatig deel aan retraites van o.a. de Boeddhistische meditatieleraar Frits Koster, bij wie ik ook de opleiding voor compassie-trainer heb gevolgd. Bovendien is het leven zelf een uitdagende leerschool, die nooit ophoudt…..

Bekijk haar CV. 

Hosting door Studio Projectie