Lessen van anderen

Do-In/Japanse yoga door Kitty Hemmer

Deze bewegingsvorm, geworteld in de Oosterse geneeskunde, is erop gericht de energie in de meridianen (energiebanen) te harmoniseren en eventuele blokkades op te heffen.

Lees meer

Sunday Hatha Flow, door Ksenya

Door verschillende stijlen van yoga te ontdekken, zoals Hatha, Vinyasa, Yin Yang en Yin heb ik mijn eigen stijl leren kennen die ik ‘organic flow’ ben gaan noemen.
Ik neem je mee in mijn ‘organic flow’ waarin je kan ontdekken dat beweging een continue proces is dat in je lichaam plaatsvindt; ook als je stil blijft. Je zal leren hoe je je lichaam met compassie kunt benaderen. Je komt erachter dat je niet flexibel hoeft te zijn om yoga te doen. Je kunt gewoon jezelf zijn, van de bewegingen genieten en plezier hebben met jezelf en de andere yogi´s. In mijn les is er altijd ruimte voor plezier in de houdingen en een gezonde uitdaging zonder jezelf te dwingen.

Lees meer

Cranio sacraal therapie en Massage door Angela Frank

Ik ben in 1970 geboren te Surabaya Indonesië. Gentle Touch is een initiatief van mij waarbij ik Cranio-Sacraal Therapie en verschillende stijlen van Yoga samen heb gebracht tot een samenhangend en veelzijdig aanbod.

Gentle Touch staat voor het openen van je hart en in contact komen met je diepere zelf.

Lees meer

Mantra zingen

Zondag: Mantra's, kirtans, sufi en moeder aarde liederen zingen

Mantra zingen is een middel om in contact te komen met je innerlijke bron.

Lees meer

Open floor dansmeditatie door Corrie Drijver

Iedere 1ste en 3de zondagochtend.

Open Floor is een levendige, dynamische vorm van dansmeditatie. Ervaar hoe het is om alles te dansen wat er nu in je leeft. Je vreugde, je verdriet, je vaste patronen, je gedachten, enz. Kijk hoe het is om dat helemaal te volgen, te verkennen, aandacht te geven of te zien veranderen.

Lees meer

Zenmeditatie door Marleen Tol

Elke tweede zondag van de maand is er stille zondagochtend in het yogacentrum. We doen dan zen-meditatie van 9 tot 11 en drinken daarna thee. Dit alles in stilte.

Lees meer

Ayurvedische massage en therapie door Suman Natarajan

De kern van Ayurveda draait om het leren respecteren, eren en liefhebben van jezelf (lichaam en geest) vanuit het hart.

Lees meer

Hosting door Studio Projectie