Vroege Vogels

Aandacht voor luisteren

Aandacht voor de natuur

Aandacht voor het lichaam

Vroege vogels genieten van prachtige zintuiglijke ervaringen die alleen in de ochtend te beleven zijn. De ochtend in het park wandelend beginnen, in stilte met alle geluiden van vogels die ons op een vrolijke wijze wekken en met uitleg door stadsbioloog Frits van der Sluis. Het vroege voorjaar met de geuren die daarbij horen en alle frisse groen en bloemetjes die tevoorschijn zijn gekomen kunnen we bewonderen. Een feest voor onze zintuigen!

Daarna gaan we naar het Koetshuis en volgen met vriendelijke heldere aandacht een half uurtje meditatieve yoga, met het accent op aarden en openen. En daarna volgt een gezellig ontbijtje.

Welkom !

Data en tijden van de workshop

Zondag 5 en 26 april ’20;

Van 6:15 tot 9:15

Lesgeld

€ 15,- incl. ontbijt

Waarom deelnemen aan deze workshop?

We beginnen buiten en dan is het nog donker. De vogels zijn al druk bezig en de aandacht wordt er vanzelf naar toe getrokken. Soms is het nog koud en heeft iedereen mutsen, dassen en dikke jassen aan. Na de excursie van Frits van der Sluis, al gaan we naar binnen en daar is het warm. Nu is het tijd om juist met de aandacht naar binnen te gaan en contact te maken met het lichaam.

Wil die prachtige overgang van de nacht naar de dag bewust meemaken?

Van binnen naar buiten zijn?

Houd je van vogels en wil je ze leren herkennen aan hun zang?

Wil je genieten van de lente in het park op dit bijzondere moment?

Andere trainingen en workshops

Meditatieve Yoga

In de yogalessen ervaar je zelf hoe aandacht, respect en adem-energie, in combinatie met de juiste oefeningen voor je lichaam, heilzaam doorwerken.

Lesrooster: maandag t/m donderdag

Zelfcompassie en Mindfulness

Je kunt met compassie en mindfulness ontdekken wat je belemmert en hoe je het leven wat lichter kan maken. Goed gefocust en toch ontspannen.

Lesrooster: zaterdag

Vrij Atelier

Het ‘vrije atelier’ is een nieuwe activiteit. Een feest van waarnemen, ontdekken, leren over hoe technieken en kunstzinnige vormelementen zijn toe te passen.

Lesrooster: woensdag en zaterdag